Roliga hundprylar

Om man är hundägare eller planerar att bli det, finns det många prylar för hunden på marknaden. Flera av dem är roliga och humoristiska. Det finns hundleksaker i alla former, storlekar och färger. De kan se ut både som glada korvar, ledsna kycklingar och stora nallebjörnar, även hundsängar finns i olika former. Allt från palatsliknande byggen till enkla korgar i plast. Det är inte svårt att skämma bort sin hund med alla dessa prylar och man kan lätt ge sin hund personlighet genom de prylar man ger den. Man kan ge hunden rosa hundkläder och en prinsesskrona att sova i om man så önskar, men man kan kan också ge den en ögonlapp att bita i om man vill det.

Dagens mode för hundar

Det är inte svårt att få nya idéer för vad nästa hundpryl ska bli. Flera Hundprogram på TV inspirerar och ger bra tips på nödvändiga och icke nödvändiga saker till din lilla älskling. Nya trender om koppel, halsband, matskålar och selar kommer ständigt och ingen är den andra lik. En annan trend som växer stadigt är de olika hundkläderna och hundtäckena. Många väljer att köpa ett enkelt reflextäcke till sin hund, för att den skall synas bra i mörkret vid promenader. Andra går lite längre och köper dunfodrade vinterjackor till hunden för att den inte ska frysa, gummistövlar för att inte tassarna ska bli blöta och kanske även en klänning eller kostym för när hunden ska vara extra fin. Risken är att man glömmer att hunden är just en hund och inte en liten docka.

Tryck på saker

Många väljer att köpa kläder och utrustning till både sig och sina djur med olika tryck på. medtryck är ett företag som specialiserat sig på att skapa presentreklam och profilprodukter med olika former av tryck. De har allt från vattenflaskor till reflexvästar och pennor. Hos företaget finns alltså många funktionella produkter man kan beställa med sitt helt egna tryck. Detta är ett mycket effektivt sätt att sprida reklam för till exempel företag, föreningar och klubbar. Ju mer funktionell en produkt är, desto mer kommer den synas och användas. Många firmor och klubbar sätter även sina tryck och loggor på djurutrustning. Hundkennlar och uppfödningar kan till exempel trycka kennelnamnet på koppel eller hundmatskålar, som sedan kan följa med hunden till sitt nya hem. Uppfödare kan trycka valpars och hundars namn på halsband, för att lätt kunna skilja dem åt.